Våra tuffingar


Våran söta lilllkille :)


Gustav


Fotografering!!!


Igår kväll var vi till A-K och tog kort på hela familjen tillsammans, det var inte det lättaste att få alla att vara glad på korten. Oskar hade en tendes till att liksom glida ur bild. Återkommer med bilder sedan!!!

Idag ska jag fara med G på bvc och väga honom, förra veckan hade han gått upp 400gram på en vecka, får se om det är lika bra den här veckan :)

Imorgon så far jag och barnen till Hudik, vi ska vara där över helgen. Vi åker hem på måndag förmiddag.
Så imorgon när vi kommer ner har grabbarna bestämt att vi ska gå och äta thaimat till lunch och sedan ett besök på Mulle Meck, det blir nog skoj.
På söndag så ska vi gå på dop, det är en kusin till mig som ska döpa sin lilla flicka.

Våran Gustav 3 veckor gammal


Utökning i Granvåg!!!


Nu är det fler kvigor i Granvåg, i söndags kväll fick vi hem 18 stycken till. Så nu är det 33 kvigor, 5 tjurar och 45 getter plus 2 bockar som huserar hos oss. Och bockarna har det jätteroligt med alla tjejer i hagen :)

Tänkte skriva vad vi gjort i helgen, igår på förmiddagen så satt vi i soffan och slöade, hade inte fått sova så mycket på natten, Gustav tyckte att han skulle få äta mest hela natten, så det blev inte så mycket sömn.
Efter lunch for vi bort till kusinerna en sväng, grabbarna lekte och så blev det lite fika. Sedan fick vi främande när vi kom hem. Johan, Eva-Marie och Albin kom förbi. Dom hade med sig en present till lilleman.
Var sedan på affärn och så var vi på kyrkogårn och tände ljus, det är alltid lika fint där på allahelgonakvällen med alla ljus som lysser.
När vi kom hem stekte vi kött och gjorde potatisgratäng till. Gott, Gott!!!!
Idag har vi inte gjort något alls, men nu ska jag ta och gå ner till min kära tvättstuga på ett besök, det brukar ju bli några besök där om dan.........

RSS 2.0