Mjölk och äggallergi

Har precis kommit hem från barnmottagningen med Gustav, han fick en kur till med pencillin, fast en ny sort som han ska äta i 10-14 dagar sedan fick han medicin mot klådan. Hoppas att denna kur räcker för att få bort hans utslag. Det visade sig även att han är allergisk mot komjölksprotein och ägg. Så nu är den stora frågan om jag ska fortsätta att amma eller inte. Om jag ska fortsätta så måste jag utesluta all mjölk och allt ägg ur min mat .
Har hämtat ut mjölkfri ersättning att Gustav som jag ska prova att ge honom. Vi får se hur vi ska göra.

Dags igen!!!

Då var det dags igen för Gutav och hans utslag, han åt upp sin andra pencillinkur i söndags och utslagen var borta. Men i går (tisdag) kom det tillbaka, så nu är det alldelles fullt igen. Så imorgon har vi fått en tid på barnmottagningen, hoppas att dom kan komma på vad det är.
Annars är allt bra med oss, fast snön vräker ner som bara den. Och tänka sig att plogbilen redan vari´t ute en gång idag, det brukar ju inte höra till vanligheterna att han är snabb :)
Alfred är på utflykt med skolan idag, dom skulle grilla korv och åka pulka.

Mor och son


Gustav 4 månader


Kallt!!!


Nu börjar vara less på denna kyla, termometern vill liksom ligga på - 20 grader hela tiden känns det som.
Inte ens barnen vill vara ute så långa stunder, så idag åkte vi på kyrkis.  Nu på eftermiddan har vi haft besök av Vickan och Anton, Alfred fick åka hem med dom till oss efter skolan. När dom kom hit så hade jag och Elias fixat iordning semlor som vi smaskade i oss. I morgon är det våran tur att åka till dom på fika.

Våra älsklingar


Blä igen för Gustav!!!

Nu har Gustav fått en ny pencillinkur igen...... Han åt upp sin förra kur förra fredagen och igår fick han börja om igen. Tycker så synd om honom, han gillar det verkligen inte. Blä!!! Blä!!
Nu sitter jag framför en nu dator och har tömt kameran oxå, verkligen skoj att kunna lägga ut fler bilder på våra älsklingar mm.

Idag har min kära mor kommit hit med bussen så när hon kom så hade vi fixad fredagsmiddag, tacofisksoppa och nybakat bröd. Imorgon får vi se vad vi ska hitta på, men jag måste ner till staden en sväng iallafall.

Snö!!!

Hej och plask!!!


Idag har jag och Gustav varit på babysim på Österåsen, det gich bra förutom några kallsupar :)

Efter att vi varit där så var vi bjudna till Sara och Loke på fika, det blev smörgåstårta och kladdkaka.

På vägen hem så hämtade vi upp Elias och Oskar hos dagmamman och så Alfred på skolan, A hade även en kompis med sig hem. Så just nu är E, A och kompis Anton ute och gräver snögrottor i snön.  Jag kan nästan inte komma ihåg när det var så här mycket snö nästan, Daniel försökte mäta igår  och han tror att det är runt 85 cm snö.

Fast 1986 var det oxå mycket snö iallafall i hudik,  minns att jag fick en lekstuga i födelsedagspresent av min mormor och morfar och när dom kom med den på släpvagnen så syndes bara taket på stugan i köksfönstret.

Hoppas att jag kommer att kunna lägga in fler bilder här på bloggen i fortsättningen, ska förhoppningsvis inhandla en ny dator i morgon.


Så här stor är våran Gustav nu!!!


RSS 2.0