Alfred med liten killing


Fler där ute !!!

Så har det gått en halv vecka igen, fler killingar har det blivit. Dom är så söt där dom studsar omkring i lagårn.
Idag har vi varit upp till Näsåker och tittat på ett köksbord som vi ska köpa,  vårat som vi har nu är inte det allra bästa. Och våra stolar är helt slut, vi har lagat dom flera gånger men det hjälper inte.
Imorgon tror jag att det blir en lunch på stan, sedan kommer nog Jane , Anton och Sofia hit och tittar på småttingarna i lagårn.

Nytillskott!!


2009 års första killingar är här!!!

Så var det dags för 2009 års killingar att göra entre i Granvåg, Idag sedan vi hämtat grabbarna så gick vi ut till lagårn en sväng och då hade det kommit två små "flickor". Kan tänka mig att det är fler där imorgon. För när det väl kommit igång brukar det gå fort. Spännande!!!

Ny vecka!!!

Nu är sportlovet slut för Alfred , tror att han var nöjd med lovet iallafall. Han har åkt skidor, badat och tränat innebandy. I torsdags åkte han och Daniel 5 km på längdskidor. Bra gjort eftersom det var bara andra gången han var ute i spåret och åkte. I torsdags var även jag och Gustav ute och rände vi var till S-vall mad Malin och Linda. Det blev en riktig heldag kan jag lova. Vi åkte hemifrån kl 8,30 och kom inte hem förän klockan var 20,30.

Nu är jag, daniel och Gustav på väg ner på stan en sväng, ska inhandla kläder som grabbarna ska ha på Gustavs dop den 4 april. 

!!!!!

Nu mår lillgubben bättre verkar det som, han är på mycket bättre humör. Det nya pencillinet verkar som att det hjälper.
Den här veckan som kommer har Alfred sportlov så imorgon har han bestämt att vi ska åka skidor.

Nu mår jag bättre vill Gustav säga med denna bild :)


RSS 2.0