Helg och grillning!!!

Nu är det helg snart igen!!!
Igår hade vi födelsedagskalas för våran Oskar som fyllde två år, många presenter och mycket tårta blev det. Jag hade gjort två traktor tårtor, en röd traktor och en grön.
Ikväll  har vi bjudit hit Daniels syster och hennes grabbar på grillning, kanske det blir årets sista grillning, det ska bli gott iallafall. Grillad fläsk karre och potatisgratäng blir det!!


Utkast: Hej igen!!!! ...



Hej igen!!!!

Dagarna går så fort nu på slutet innan bebisen sa komma. I veckan har jag iallafall varit duktig och packat bb-väskan, så nu är det mesta färdigt. Det är ju bara ca 3 veckor kvar tills Bf. Oj vad tiden går fort.

Idag var jag och lunchade med Malin på Hullsta, alltid trevlig att luncha tillsammans. synd bara att tiden går så fort när man har trevligt.
På eftermiddan var det sista gången på föräldrautbildningen, börjar kunna den utantill, har ju gått den när jag har väntat alla barnen. Men det är roligt att få träffa fler som sa ha smått samtidigt plus att vi fick se det nya BB och förlossningen, så nu vet vi vart vi ska ta vägen när det är dags. Det var jättefint och frächt där.

Nu ska jag ta och gå ut och hjälpa D med att ge kossorna mat, det låter som om dom är hungriga. 

RSS 2.0