Pencillin, blä!!!

Insåg nyss att det var väldigt länge jag skrivit något här på bloggen.
Kan bero på att jag under de senaste veckorna inte varit på något toppen humör, har fortfarnade ont i mitt ben, och det vill inte bli speciellt bättre. Har varit hos sjukgymnasten några gånger, men nu ville hon att jag skulle träffa en läkare innan hon gjorde något mer. Men att få träffa en läkare är inte så lätt ska ni veta :(
Ringde igår till vårdcentralen men dom hade inga tider förrän v.8  Har igen lust att gå så här i tre veckor till, ska ringa igen på måndag och höra om dom fått några luckor till veckan.
Nä nu får det vara slut klagat från min sida har ju en liten en som inte har haft det så toppen under veckan heller.
I slutet av förra veckan upptäkte vi att Gustav hade fått några små prickar på bakhuvudet och efter två dagar hade det kommit jätte många till, spred sig även till ansiktet. Så nu äter lilleman sin första pencillinkur och han tycker verkligen inte om det.  Han spottar och fräser bara han ser det.
Idag har han vänt sig för första gången, från rygg till mage. Våran lillekille börjar bli stor nu.

Imorgon har A innebandycup hela dagen, så det blir till att sitta på Valla och heja på hans lag när dom spelar, han ser verkligen fram imot morgondagen. Heja Rödsta Guld!!!

Sjukgymnastik


Idag har jag varit till sjukgymnasten med mitt onda ben, hon trodde att jag hade överansträngt lårmuskeln, jag fick några övningar som jag skulle göra hemma och så skulle jag få komma tillbaka på torsdag. Börjar bli ganska less på det här nu :(  Hade jag inte blivit bättre tills dess så fick vi väl fundera på vad man ska göra.

Jag har ju gått på värktabletter i en vecka nu, och här hemma blir det inte mycket gjort när man knappt kan gå.

I helgen som var var vi till Hudik en sväng och hälsade på, det var ett tag sen vi var dit.

Idag var det tänkt att Gustav och jag skulle åka på Österåsen på babysim, men det blev iget av med det, vi får hoppas på nästa vecka.


Ont, ont, ont :(

Hallå och god dag gott folk!!!
Den här veckan har inte börjat vidare bra för mig, vaknade på natten mot måndag av att jag knappt kunde röra mig i sängen, när jag tillslut kommit ur sängen med hjälp av D så tog det väl  ca en halvtimme att komma upp för trappen.
 Väl uppe så  blev det väektabletter och mer ojande från min sida. Det gjorde så fasligt ont  på insidan av låret och strålade ner över benet. D ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att vi skulle åka in på akuten, så vi fick ringa in farmor som barnvakt åt grbbarna.
När vi kom in på akuten så tittade en doktor på mitt ben och så fick jag blodförtunnande medel, utifall det skulle vara en propp. Senare på måndan var vi på röntgen och fick göra ett ultraljud på benet men igen propp hittades.
Vidare till akuten igen vid halv två tiden och där satt vi till klockan nästan var fem innan vi fick komma in. När jag väl fick komma in till läkarn så tog det max fem minuter. Han sa att ultraljudet såg bra ut och att dom inte kunde hitta något fel, så det var bara att åka hem och ta alvedon och ipren. Och det har jag gått på sedan dess för det gör jävligt ont fortfarande. Har börjat fundera på om det ska kunna vara ishias, men jag vet inte. Någon som har något förslag på min åkomma?

NYTT ÅR !!!!



Hej och hå nu är det 2009 !!!

Tänk att ett helt år till är avklarat och vi är inne på ett nytt år. Vad kommer att hända i år då mån tro?
A fyller ju 7 år i år vilket måste betyda att jag oxå blir äldre :)

Annars har jul och ny år passerat utan besvär. alla hade varit snälla så tomten kom med klappar till hela högen.
Fast våran förkylning vill inte riktigt gått över än, det är väl G som är mest snorrig och hostig fortfarande.
Men oj vad lille man växer, har inte vägt honom sen innan jul men det syns att han har gått upp i vikt. Ska fara på torsdag och se vad vågen visar.
Nu är det en liten en som vill ha mat IGEN !!!

RSS 2.0